Gewichtheffen

1 van de grootste fitness winkel van Nederland

Geplaatst door

Gorilla Sports is 1 van de grootste fitness winkel van Nederland. Hoe komt het dat deze fitness winkel zo groot is? Dit komt doordat ze veel producten hebben verkocht aan sportscholen door heel Nederland en België. Ook is het zo dat ze een enorme collectie hebben aan producten. Ze hebben een enorme collectie aan kleding en allerlei andere spullen om te beginnen met sporten. Van dumbells tot aan machines hebben ze echt alles. De hele collectie is te vinden op de website. Je kan hier goed zien wat voor een soort apparaten zij verkopen.

Attributen

Verschillende manieren van trainen

Er zijn veel verschillende manieren van trainen. Je hebt CrossFit, bootcamp, Box Fit, personal training en nog veel meer. Deze manieren van training vereisen allemaal andere apparaten. Deze apparaten zijn allemaal te vinden op de website van Gorilla Sports. Er zit veel verschil in de soorten training. De ene is gefocust op jouw doelen en de ander is veel explosief en conditioneel trainen met kracht oefeningen. Het is maar net waarmee je het fijn vindt om te sporten. De ene persoon vindt het fijn om alleen krachtoefeningen te doen en andere mensen vinden de combinatie tussen conditioneel en kracht fijner. Dit ligt ook aan wat je wilt bereiken met het sporten

Gewichten

Niet alleen in Nederland

Gorilla Sports is een bedrijf die niet alleen in Nederland, maar ook in België actief is. Zij hebben veel klanten in België en verzenden hier ook heen. De termijn van levering blijft hetzelfde als in Nederland.