beachfit_logo_light

Een personal trainer voor jouw persoonlijke doelstellingen

Geplaatst door

Lukt het jou niet om zelfstandig naar de sportschool te gaan om aan jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness te werken? Dan is een personal trainer dé oplossing voor jou. Door middel van personal training zal je na elke training namelijk dichterbij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen zijn. 

De grote voordelen van een personal training 

Tijdens de 1 op 1 trainingen die je zult gaan volgen zal de personal trainer jou motiveren en begeleiden om alles uit jezelf te halen. Zo zul je na iedere training een stapje dichterbij het behalen van jouw doelstellingen komen. Tijdens de training zal hij jou specifieke een gevarieerde oefeningen opdragen en deze zul je ten aller tijde in de juiste houding uitvoeren waardoor blessures zullen worden voorkomen. 

Het kennismakingsgesprek 

Er zal een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarin de persoonlijke doelstellingen die jij wilt bereiken zullen worden besproken. Ook zal er uitgebreid worden gepraat over de voeding die jij consument. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Voeding telt van 70 tot 80 procent mee of jij jouw doelstellingen zult behalen. De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema opstellen waardoor jij op een gezonde en verantwoordelijke manier zult gaan werken aan jouw doelstellingen. Door het consumeren and just voeding zul jij je tevens ook een stuk energieker en gezonder voelen. Hierdoor zul je jezelf een stuk beter voelen in jouw eigen lichaam.