meer informatie

Ga voor meer informatie over fitness naar de website van PhysIQ

Geplaatst door

Ben je woonachtig in Hoofddorp of omgeving en ben je op zoek naar meer informatie over fitness zodat ook jij jouw persoonlijk fitness doelen kan behalen? Dan ben je op de website van PhysIQ aan het juiste adres. 

De balans tussen fysieke en mentale kracht 

PhysIQ bestaat uit een team van zeer ervaren en gepassioneerde personal trainers. Er bestaat geen bekleding die beter is dan personal training. Je zult namelijk onder begeleiding van een echte professional gaan fitnessen.Hierdoor zal je alle oefeningen in de juiste houding uitvoeren en zal je extra gepushed worden om die laatste setjes te doen.  Naast het volgen van intensieve trainingen is de balans tussen fysieke en mentale kracht erg belangrijk. Bij PhysIQ kun je begeleiding krijgen zodat je mentaal sterker wordt. Dit doen zij door middel van een persoonlijke screening of een interessante groepsworkshop zal je hulp kunnen krijgen als je regelmatig stress ervaart, moeilijk ‘’nee’’ kunt zeggen, wanneer je slecht slaapt waardoor je vaak moe bent of last hebt van onderheid. 

meer informatie
Processed with MOLDIV

Het consumeren van de juiste voeding 

Naast het hebben van de juiste balans tussen fysieke en mentale kracht is het consumeren van de juiste voeding ook erg belangrijk. Een personal trainers van PhysIQ zal daarom een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt om te eten. Hierdoor zul je op een lekkere en verantoolijke manier gaan werken aan het creëren van een gezonde levensstijl.