Small group training Rotterdam

Gezellig sporten met small group training in Rotterdam!

Geplaatst door

Ik vind sporten extra vermakelijk als ik in het gezelschap ben van leuke mensen, dus daarom doe ik regelmatig aan small group training Rotterdam bij Freewerkt. Deze sportschool biedt dus sportlessen in kleine groepjes van maximaal acht personen en ik kan het echt iedereen aanraden.

Meer spiermassa

Genoeg aandacht met small group training in Rotterdam!

Ik vind small group training Rotterdam echt ideaal, omdat de groep net groot genoeg is en ieder individu nog steeds voldoende aandacht krijgt. Het grote voordeel van small group training is daarnaast ook dat het stukken goedkoper is, vergeleken met een-op-een training met een personal trainer. Verder is het natuurlijk enorm motiverend als je met een groepje samen traint voor een gezonder, sterker en fitter lichaam.

Motiveer elkaar

Combineren van cardio en kracht

Persoonlijk wil ik vooral een betere conditie hebben en daarnaast zou ik ook graag sterker willen zijn. In de small group training wordt hier veel aandacht aan besteed, maar er zit ook iemand in de groep die nogal blessuregevoelig is, dus daar wordt dan ook extra op gelet. Ik pik hier veel nuttige informatie over op en nu weet ik bijvoorbeeld hoe ik moet trainen om blessures te voorkomen. Wat mij betreft is het echt een voordeel als je in zo’n kleine en gevarieerde groep zit. Iedereen is namelijk anders, dus komen er ook verschillende aspecten van trainen aan bod en dat vind ik enorm interessant. Dus of je nu gaat voor cardio, kracht, spierversterking of blessurepreventie: alles is mogelijk tijdens de kleine groepstrainingen! Wil jij ook graag weten hoe het is om in een klein groepje te trainen met een personal trainer? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met sportschool Freewerkt in Rotterdam en ontdek ook hoe gezellig en leuk het is om in groepsverband te werken aan een gezond, strak en sterk lichaam!