Kitesurfles Zeeland

Zeeland, gelegen aan de Middellandse Zeekust van Noord-Afrika, is een geweldige plek om te kitesurfen voor beginners. Het water is kalm en schoon en er is voldoende gelegenheid om kitesurfers te zien terwijl ze hun magie in het water uitoefenen. Aan het einde van een les bieden de meeste kitesurfresorts een wachtrij aan waar mensen kunnen komen kijken hoe de kitesurfers hun ding doen. Als je hebt besloten om in Zeeland te gaan kitesurfen, zijn er een aantal dingen die je mee moet nemen. Dit artikel geeft een kort overzicht van wat er allemaal komt kijken bij een kitesurfles in Zeeland.

Het watervlot gebruiken

Je wordt dan het water in genomen en verteld dat je het watervlot moet gebruiken om jezelf uit het water en op het droge te krijgen. Bij de kitesurfles Zeeland zal de instructeur je informeren over het kitesurfvlot, dat je aan je kite moet bevestigen. De instructeur neemt je ook mee naar het kitebad. In het kitebad wordt in Zeeland aan kitesurfen gedaan en oefen je trucs in het water zoals de rugslag, frontvlinder en andere watertrucs. Het vliegerbad is een stuk dieper dan het watervlot, dus je zult wat acrobatische bewegingen onder water moeten doen om jezelf uit het water en op het droge te krijgen.

Een wetsuit

Wetsuit het beste draagt ​​als je gaat kitesurfles Zeeland. Dit is belangrijk, omdat je het kitesurftouw anders niet goed vast kunt pakken als je het onder water trekt.

Nadat je hebt geoefend hoe je onder water moet omgaan, neemt de kitesurfinstructeur je mee naar de top van de kite-heuvel. Hier leert de kitesurfles in Zeeland je hoe je in de lucht kunt kiteboarden. De instructeur begint aan het ene uiteinde van de vliegerheuvel en begeleidt je de heuvel op. Om je voor te bereiden op de hoogvliegende tricks, moet je een speciaal ontworpen kiteboard dragen. Het kiteboard heeft gaten erin om de kitesurflijn door te laten, maar er zitten ook spikes op zodat je het kiteboard op vlakke wateroppervlakken kunt balanceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *