Sporten

Op zoek naar scherpe tarieven personal trainer

Geplaatst door

Omdat ik in een nieuwe stad terecht kwam, wist ik nog niet waar ik moest sporten. Ik zocht op tarieven personal trainer, omdat het mij handig leek om dit meteen heel gericht te maken. Voorheen sportte ik in een grote sportschool, zonder begeleiding, waardoor ik (achteraf) echt niet wist wat ik deed. In die zin heb ik totaal niet goed opgelet, naar wat mijn doelen waren, waar ik naartoe wilde. Wat is je einddoel? Is dit conditie, of kracht? Of beide, dit kan natuurlijk ook. Goed, ik zocht in Nijmegen dus naar een personal trainer, eentje waarvan je weet dat dit kwaliteit is, maar ook eentje waar je niet te veel voor kan betalen. Via via en met wat onderzoek kwam ik bij een goede begeleiding uit. De tarieven waren prima, waardoor ik eigenlijk meteen al om was. Na een fijn intakegesprek kreeg ik meteen de motivatie om aan de slag te gaan. Ik voelde hoe mijn lichaam weer klaar was om te sporten.

Tarieven personal trainer

Borst, billen en buik worden continu getraind

Bij mij zit de kritiekfase vaak bij mijn borsten, billen en buik. Natuurlijk is dit algemeen bekend, wanneer je wat voller wordt, gaat dit gauw via de buik of de bil, maar bij mij zag je echt dat bij het minste of geringste ik aankwam in deze area. Zo was het lastig om echt te kunnen zien wat goed voor me was. Op basis van een goed behandelplan werd het duidelijk dat ik op een continue basis kan blijven trainen, om vanuit daar alles bij te houden. Uiteraard is het de bedoeling dat je goed eet, maar ik merk dat ik nu minder goed hoef op te letten, zolang ik maar gevarieerd en gezond blijf eten.

personal trainer