rulespt-logo

Personal training in Rosmalen

Geplaatst door

Wil je afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpelweg fitter worden? Dan is personal training Rosmalen de manier. Tijdens deze 1 op 1 training zal alle focus namelijk liggen op het behalen aan jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness. 

De beste manier van fitness

Personal training is de beste manier van fitness omdat je tijdens de training begeleid zult worden door een personal trainer die beschikt over de benodigde ervaring en kennis om iedereen ongeacht het niveau naar zij zich op bevindt te begeleiden en te helpen bij het behalen van de persoonlijke doelstellingen die zij voor zichzelf hebben gezet. Je zult tijdens deze training gevarieerde en specifieke oefeningen krijgen en zal de personal trainer zou motiveren om alle suti jezelf te halen tijdens de training. Zo zul je na iedere training een stapje dichterbij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen zijn. 

Voeding telt tussen de 70 en 80 procent mee 

Het doorzetten en het op blijven dagen voor de trainingen is de eerste stap naar het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Het consumeren van de juiste voeding telt tussen de 70 en 80 procent mee of jij jouw doelstellingen zelf aan behalen of niet. De personal trainer zal jou een voedingsschema geven waarmee jij op een verantwoordelijke en gezonde manier zelf aan werken aan jouw doelstellingen. Zo zul je niet vastzitten aan een honger dieet om af te vallen maar zul je op een gezonde en verantwoordelijke manier voeding consumeren.