bootcamp Amsterdam-West

Snel fit worden? Probeer bootcamp Amsterdam-West

Geplaatst door

Bootcamp Amsterdam-West train je op een leuke gezellige manier waardoor je fit en sterk wordt. Het zijn groepslessen vol enthousiasme. Je kunt je gratis inschrijven voor een proefles. De trainingen worden gegeven in het Westerpark in Amsterdam. Tijdens een bootcamp mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitness/bootcamp oefeningen. Met goede begeleiding en een sfeervolle groep. Als je niet van buiten sporten houd kun je ook mee doen aan de binnen lessen.

bootcamp Amsterdam-West

Verschillende bootcamp trainingen

Je hebt de gewone Bootcamp Tai. Dit is een bootcamp Amsterdam-West met veel variatie. Wat wij anders doen dan andere sportscholen is dat we 2 km gaan hardlopen door het park en tijdens het hardlopen meerdere keren stoppen om bepaalde delen van je lichaam te trainen. Het niveau is voor iedereen geschikt, zowel beginners als gevorderden.

Je hebt de Kickboks bootcamp. Tijdens deze les ga je op een conditionele manier boks en trap oefeningen uitvoeren, er wordt hierbij niet gespard. De aandacht gaat vooral naar de basis technieken en conditie. De kickboks training wordt gegeven in bootcamp stijl. Het is geschikt voor beginners en gevorderden. De training duurt 45 minuten

Je hebt ook de HIT TAI Amsterdam Westerpark. Tijdens deze les wordt kracht en conditie gemixt. Je doet een full body workout van 30 minuten.

De BBB Bootcamp is gericht op de 3 B’s benen,billen,buik. De training wordt gegeven in circuit vorm, waardoor het spieruithoudingsvermogen beter wordt deze duurt ook 30 minuten.

De Teenage bootcamp Amsterdam-West is voor jongens en meiden tussen de 13 & 17 jaar Tijdens deze bootcamp mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitnessoefeningen/bootcamp oefeningen.