Sportschool in de stad Den Haag

sportschool Den Haag

Wil jij beginnen met sporten en zoek jij een sportschool Den Haag dan bij je bij Active Club Den Haag aan het juiste adres. Bij de Sportschool Den Haag staan er genoeg apparaten  om elke lichaam spier te trainen. Heb je problemen met een oefening? Er lopen trainers in de sportschool die jou kunnen helpen met een oefening.

Personal training

Wil jij niet trainen in de drukte? Ook kun jij bij Active Club Den Haag personal training nemen. Zij zullen dan jouw helpen om jouw  wensen en doelen te behalen. Wil je afvallen, aankomen of een betere versie van jezelf hebben zij zullen jouw hierbij helpen. De trainers van Active Club Den Haag hebben al jaren ervaring en zijn goed opgeleid. Hoe werkt zo personal trainer? Voordat je begint met sporten stel je eerst samen de doelen met je personal trainer. Omdat het manier van sporten geheel anders is wanneer je wilt focussen op afvallen, ten opzichte van sporten als je gespierd wilt worden. Je eigen doelen bepalen kan nog al lastig worden daarbij helpt een personal trainer ook bij. 

sportschool Den Haag

Trainingsruimte 

In de trainingsruimte van Active Club Den Haag vind je alles want in een trainingsruimte hoort zoals een kettlebells, bosu balls, suspension trainers enzovoort. Wil jij je conditie verbeteren dat kan ook namelijk, ze hebben 9 cardio apparaten tot jouw beschikking. Van een spinningfiets tot een roeiapparaat en een lopende band. Voor krachttraining is er ook genoeg apparaten aanwezig. Van een bankdruk set tot losse gewichten en een fly apparaat.