ptpowerbody

Waarom trainen bij personal training Lelystad

Geplaatst door

Bij personal training Lelystad haal je het beste uit jezelf met het strongest version programma. Dit is een ALL-INN programma van minimaal 12 weken. Waarmee je je doel behaalt via bepaalde elementen. Wanneer je 100% geeft kan je 200% terug verwachten. Je krijgt het gene wat jij nodig hebt om je doel te behalen, je wordt de sterkste versie van jezelf. Dit alles vindt plaats bij Progress Performance Center. Een 390m2 grote sportclub waar uitsluitend op afspraak getraind kan worden. 

Ook ontwikkel je jezelf. Denk jij negatief over jezelf en of focus jij je niet op wat wel goed gaat maar juist wat niet goed gaat. Zal dat een reflectie geven op je huidige leefstijl. Wij gaan hier mee aan de slag.

Waar bestaat dit proces uit

Trainen is erg belangrijk in dit programma. Lichaam en geest zijn 1 en beide moeten dus getriggerd worden. Geen training is dan ook hetzelfde. Elke keer doen ze iets anders om jouw lijf te prikkelen. Je wordt uitgedaagd om het beste op jouw niveau uit te zoeken. Door dit te doen zul je elke sessie een vorm van overwinning ervaren die ook positief zal werken op je mindset. Voeding is ook een belangrijke basis van een gezond leefpatroon. Je kijkt naar je huidige patroon en zal zo bewust worden over jouw huidige eetpatroon. Als laatste kijken ze naar je ontspanning. Ze gaan samen met jou kijken hoe ze meer rust in je hoofd kunnen creëren voor het beste resultaat. Voldoende ontspanning is belangrijk om de sterkste versie van jezelf te worden.