Wat zijn de beste sportsupplementen voor spiergroei?

Geplaatst door

Wanneer het gaat om spiergroei, zijn er verschillende factoren die ervoor zorgen dat je spiermassa opbouwt. Zo is het onder andere van belang dat je regelmatig traint met progressie, je voedingspatroon in orde is en je voldoende rust hebt. Verder is het ook belangrijk om sportsupplementen te gebruiken. Deze helpen je met spiergroei en werken optimaal wanneer je goed traint en je een goed voedingspatroon hebt. Aangezien elk supplement een specifieke werking heeft, is het belangrijk dat je weet wat de beste sportsupplementen voor spiergroei zijn. Die informatie vind je hier, dus lees snel verder!

Top 3 spiergroei supplementen

Hieronder vind je drie zeer belangrijke sportsupplementen voor spiergroei:

  • Creatine: kracht, betere prestaties en spiergroei
  • Whey eiwitshake: belangrijke en snelle bron van eiwitten
  • BCAA: onder andere spierherstel en verminderde spierafbraak

Sportsupplementen kopen?

Deze (en andere) sportsupplementen koop je bij Muscle Concepts. Hier koop je supplementen met een focus op je gezondheid. Er zijn onder andere geen chemische zoetstoffen toegevoegd. Daarnaast zijn er unieke en gezonde blends beschikbaar.

Creatine

Wanneer het gaat om spiergroei, is creatine onmisbaar. Dit supplement zorgt er niet alleen voor dat je meer spiermassa gaat aanmaken, het geeft je tijdens je training ook meer kracht. Hierdoor ga je beter presteren, wat ook weer resulteert in spiergroei! Creatine is daarom het meest geschikte en tevens een veelgebruikte sportsupplement voor spiergroei.

Whey eiwitshake

Voor spiergroei is het van belang dat we voldoende eiwitten in onze lichaam binnenkrijgen. Aangezien de eiwitshake een bron van snelle eiwitten is, is het perfect voor spiergroei. Daarom is dit supplement populair en wordt whey (eiwitshake) voor spiergroei aangeraden. 

BCAA

Ook de aminozuren BCAA hebben worden aangeraden voor spiergroei. Spierherstel is een belangrijk onderdeel van spiergroei, en met BCAA bescherm en herstel je je spieren Ook vermindert het spierafbraak. Daarom is dit supplement zeer geschikt voor spiergroei! BCAA kan overigens prima gebruikt worden in combinatie met creatine en/of whey.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *